A tanfolyamokról

Uszui Mikao, a reiki rendszerének megalkotója azt tanította, hogy minden élőlény — különösen az ember — képes arra, hogy másokat gyógyítson. Sokakkal találkoztam már, aki bármiféle tanfolyam elvégzése nélkül gyakorolták ezt, de úgy tűnik, hogy ennek a képességnek a használata nem veszélytelen, mert a gyógyító néha átveheti a páciense betegségét.

A reikitanfolyam legfontosabb része az úgynevezett behangolás, amely által még azok a tanulók is elsajátíthatják a gyógyító erő használatát, akik eddig nem rendelkeztek ilyen irányú képességgel. A reiki behangolás (amit néha reiki beavatásnak is neveznek) arra is biztosítékot nyújt, hogy a kezelő energiája soha ne fogyjon el, azaz ő maga a gyógyítás során ne merüljön ki, ne vegye át páciense betegségét, fájdalmait.

A tanfolyamok felépítése iskolánként és tanítónként különbözhet. Az általam tartott reikitanfolyamok egynaposak, ám ha valaki szeretné tudását a közös gyakorlás által elmélyíteni bármikor lehetősége van arra, hogy az aktuális tanfolyamokon ismétlőként részt vegyen. A reikit négy fokozatban tanítom: az egynapos kezdő, haladó, felsőfokú és a több alkalmat igénylő tanári tanfolyamok keretében.

Magam több iskola tanításába is beavatást nyertem, így ötvözöm a japán tradicionális, nyugati tradicionális és alternatív reiki iskolák módszereit, amelyek magukban foglalnak különböző japán energetikai légzéseket, kezelési pozitúrákat, lázcsillapító, méregtelenítő, valamint energetizáló technikákat. Mások kezelése mellett szó esik az ön- és távkezelésről, valamint a különböző helyiségek reikienergiával való feltöltéséről is.

Kapcsolat

Bakaja Zoltán

Cím:

1031 Budapest, Vizimalom sétány 6.

Telefon:

+36 (50) 104-67-56

Információk:

Nyitvatartás: H–Szo. 16:00–21:30
Adatkezelési tájékoztató

© Copyright Bakaja Zoltán 2020 - Minden jofg fenntartva