Reiki — Budapest

Árak

Kezdő tanfolyam— 14500Ft
Haladó tanfolyam — 21500Ft
Felsőfokú tanfolyam — 47500Ft
Tanári tanfolyam — 80000Ft
Jelentkezési lap

Kapcsolat

Bakaja Zoltán

Bakaja Zoltán
+36705216369
reiki@bakaja.huReikikezelés

A reiki kezelés a páciens fizikai testére éppúgy hatással van, ahogy az elméjére is. Általában kellemes élményt nyújt, akár kényeztetésként is felfoghatjuk, így sokszor a kozmetikák és masszázsszalonok kínálatában is megtalálhatjuk. A test öntisztító folyamatainak beindításával bizonyos betegségtüneteket is felerősíthet, de ez hamar elmúlik.

Bővebben...

A tanfolyamokról

Uszui Mikao, a reiki rendszerének megalkotója azt tanította, hogy minden élőlény — különösen az ember — képes arra, hogy másokat gyógyítson. Sokakkal találkoztam már, aki bármiféle tanfolyam elvégzése nélkül gyakorolták ezt, de úgy tűnik, hogy ennek a képességnek a használata nem veszélytelen, mert a gyógyító néha átveheti a páciense betegségét.

A reiki tanfolyam legfontosabb része az úgynevezett behangolás, amely által még azok a tanulók is elsajátíthatják a gyógyító erő használatát, akik eddig nem rendelkeztek ilyen irányú képességgel. A reiki behangolás (amit néha reiki beavatásnak is neveznek) arra is biztosítékot nyújt, hogy a kezelő energiája soha ne fogyjon el, azaz ő maga a gyógyítás során ne merüljön ki, ne vegye át páciense betegségét, fájdalmait.

A tanfolyamok felépítése iskolánként és tanítónként különbözhet. Az általam tartott reiki tanfolyamok egynaposak, ám ha valaki szeretné tudását a közös gyakorlás által elmélyíteni bármikor lehetősége van arra, hogy az aktuális tanfolyamokon ismétlőként részt vegyen. A reikit négy fokozatban tanítom: az egynapos kezdő, haladó, felsőfokú és a több alkalmat igénylő tanári tanfolyamok keretében.

Magam több iskola tanításába is beavatást nyertem, így ötvözöm a japán tradicionális, nyugati tradicionális és alternatív reiki iskolák módszereit, amelyek magukban foglalnak különböző japán energetikai légzéseket, kezelési pozitúrákat, lázcsillapító, méregtelenítő, valamint energetizáló technikákat. Mások kezelése mellett szó esik az ön- és távkezelésről, valamint a különböző helyiségek reiki energiával való feltöltéséről is.

Budapesti tanfolyamaimra az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet:

Jelentkezési lap

Valid HTML 4.0 Transitional Reiki Budapest 2010 © Bakaja Zoltán Minden jog fenntartva. Valid CSS!